villas-header

Βίλα Περσεφόνη

'Boutique' βίλα με 3 υπνοδωμάτια, 120τμ. τρεις ορόφους, φιλοξενείται έως 6 άτομα

Οι ομορφιά της Κρήτης και οι σύγχρονες ανέσεις σας περιμένουν στις βίλες Trinity, που είναι πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες. Η κάθε βίλα διαθέτει μια μεγάλη βεράντα με ιδιωτική πισίνα και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Οι βίλες έχουν μια 
καταπληκτική θέα στη θάλασσα με το κόλπο της Σούδας και το φυσικό περιβάλλον του Αποκόρωνα.

Οι βίλες Trinity είναι ιδανικές για οικογένειες και παρέες έως 6 άτομα. Η κάθε βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και τουαλέτα επισκεπτών. Ακόμα, ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό με τζάκι και δορυφορική τηλεόραση. Τέλος, διατίθεται και χώρος μπάρμπεκιου.

Ισόγειο
Η κύρια είσοδος οδηγεί στην τραπεζαρία και στο ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι και τηλεόραση. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη και διαθέτει ψυγείο/ καταψύκτη, φούρνο, πλυντήριο πιάτων, καφετιέρα, βραστήρα νερού, τοστιέρα, μίξερ και σκεύη κουζίνας. Επίσης, υπάρχει και τουαλέτα επισκεπτών.

Πρώτος όροφος
Μια σκάλα οδηγεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια για δύο άτομα το κάθε ένα και ένα μπάνιο με τουαλέτα. Ορισμένα ύπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι, άλλα όχι.

Δεύτερος όροφος
Στο δεύτερο όροφο υπάρχει άλλο ένα υπνοδωμάτιο για δύο άτομα και ένα μπάνιο με τουαλέτα. Από τη βεράντα έχετε μια υπέροχη πανοραμική θέα στον κόλπο της Σούδας.